Често задавани въпроси

В един толкова специален ден е пълно с положителни емоции, които ще заснемем и увековечим заедно. Има обаче и доста неща, с които вие ще се сблъскате за първи път, и покрай тях ще изникнат доста въпроси. Тук ще намерите отговор на често задаваните въпроси за заснемането на вашия сватбен ден, а ако имате други, не се колебайте да ми пишете, или да се обадите по телефона.

1

Кога трябва да започне снимането?

Хубаво е да предвидите време за заснемане на вашата подготовка, ако е възможно. Обикновено с нея започвам заснемането и по този начин историята на деня е пълна. Конкретният начален час зависи изцяло от вас и вашия индивидуален план за деня.

2

Колко време трябва да си отделим за фотосесията?

Хубаво е да предвидите поне 1 час за сватбената фотосесия. Ако има как да е повече, би било страхотно, тъй като ще имаме повече време, както за снимки с вас, така и с кумове и шафери (ако желаете). Друг вариант е да направим следсватбена фотосесия в удобно време и на подходяща локация. Тук можете да разгледате примерна галерия за това.

3

Kак да запазим нашата дата?

За да запазите желаната от вас дата, трябва да заплатите капаро в размер на 200лв.

4

Необходима ли е маса и куверт за екипа?

Да, необходимо е да имам място в ресторанта, както и предвидени куверт и напитки. Обикновено това е служебната маса, където са настанени и други колеги. Би било добре тя да бъде разположена така, че да имам добра видимост към дансинга и масата на младоженците.

5

Колко снимки ще получим и дали всички ще бъдат обработени?

Броят на снимките варира някъде между 600 и 1200, а понякога и повече. Всичко зависи от продължителността на сватбата, програмата, броя на гостите и т.н. Всички снимки, които ви изпращам, са с артистична обработка. Примери за работата ми може да видите в този сайт, а ако желаете мога да изпратя и галерии с цели сватби. Пишете ми за това ето от тук.

6

Кога ще получим материалите от нашата сватба?

Крайният срок е 120 дни, като винаги се опитвам да предавам снимките във възможно най-кратък срок и всичко зависи от натовареността ми в този период.

5

По кое време на деня е добре да насрочим фотосесията?

В най-добрия случай това е по залез, в края на деня, когато светлината е най-красива и подходяща за снимки. Ако нямате възможност да бъде тогава, опитайте да бъде все пак максимално късно в деня.

6

Ако имаме нужда от вашите услуги след изтичането на уговорените часове в пакета?

Ако имате нужда от заснемане след часовете посочени в пакета, се заплаща овъртайм на всеки започнат час в размер на 180 лв. на човек от екипа.

Още въпроси?

Ако не сте намерили отговора на въпросът, който ви вълнува, не се колебайте да ми пишете и с радост ще помогна.